IMG_2605

PERSONAL TRAINING IN VEENENDAAL

Personal training bij Ultimate Fit Veenendaal is voor mensen die een goede basis willen leggen voor onze groepstrainingen of bootcamp, extra aan hun techniek willen werken of specifieke doelstellingen hebben naast de trainingen. Samen met je persoonlijke coach werk je met maximale aandacht aan jouw doelen. Dit maakt personal training effectief. Niet alleen omdat je alleen met iemand traint maar ook omdat alle trainingen en adviezen op jouw lichaam, leven en hulpvraag is afgestemd.

VRAGEN OVER VOEDING SLAAP EN ANDERE FACTOREN

Naast de trainingen krijg je ook de gelegenheid om al je vragen te stellen over voeding, slaap en andere leefstijlfactoren. Al deze factoren naast de trainingen zijn namelijk ook belangrijk om resultaat te bereiken.

PERSOONLIJKE DOELEN

De resultaten behalen we door eerst een uitgebreid intakegesprek te doen. Hier toetsen we waar jouw hulpvraag ligt en bepalen we wat we in de aankomende periode moeten gaan doen om jouw doelen te bereiken. Vervolgens gaan we in de trainingen aan de slag en krijg je gaande weg informatie en tools om stap voor stap een gezondere leefstijl aan te leren.

Heb je interesse? Plan dan een gratis intake en proeftraining met 1 van onze trainers in. Laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

COACH

KEVIN

COACH

MARCO

COACH

HAIK

Het grootste misverstand is dat je, om bij ons te kunnen starten, al fit moet zijn. En dat willen wij jou graag laten ervaren. Op dit moment bieden wij een gratis proefweek. In deze week kun jij all-in gebruik maken van faciliteiten en meedoen aan alle lessen. Wil jij weten of Ultimate Fit Veenendaal iets voor jou is? Vraag dan gelijk jouw proefweek aan.

 • ONBEPERKT INSCHRIJVEN
 • ALLE LESSEN UITPROBEREN
 • KENNISMAKEN MET ONZE LEDEN
 • COMMUNITY GEVOEL ERVAREN
 • ENERGIEK EN VOLDAAN NAAR HUIS

Gratis proefles

  Instagram Feed Not found Please enter valid Access Token.(Enter Access Token)

  Sluiten
  About