IMG_2714

YOUTH - JONG BEGINNEN IN VEENENDAAL

In een tijd waar smartphones en tablets de overhand hebben en waar COVID-19 ons heeft wakker geschud, kunnen kids niet vroeg genoeg beginnen met bewegen. Sporten met leeftijdsgenoten is goed voor de sociale ontwikkelingen en legt een goeie basis voor de toekomst. Ultimate FIT Veenendaal is de eerste gym in Veenendaal en omgeving die onderstaande leeftijdsgroepen een plek biedt om hier aan te werken.

FITKIDZ - 7 T/M 13 JAAR

Heb jij thuis een stuiterbal tussen 7-13 jaar? Of krijg je jouw zoon of dochter juist niet van de bank af? Daar weten wij wel raad mee: FITKIDZ. Bij FITKIDZ sporten wij met leeftijdsgenoten onder begeleiding van een enthousiaste en professionele trainer.

Het FITKIDZ programma is speciaal ontworpen om kids meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen, werken in een team en vooral plezier te hebben in het sporten. Wij leren tijdens jouw kids op een veilige en verantwoorde maar vooral leuke manier de FUNdamentals van functioneel bewegen.

FITTEENZ - 14 T/M 19 JAAR

– COMING SOON –

Het grootste misverstand is dat je, om bij ons te kunnen starten, al fit moet zijn. En dat willen wij jou graag laten ervaren. Op dit moment bieden wij een gratis proefweek. In deze week kun jij all-in gebruik maken van faciliteiten en meedoen aan alle lessen. Wil jij weten of Ultimate Fit Veenendaal iets voor jou is? Vraag dan gelijk jouw proefweek aan.

  • ONBEPERKT INSCHRIJVEN
  • ALLE LESSEN UITPROBEREN
  • KENNISMAKEN MET ONZE LEDEN
  • COMMUNITY GEVOEL ERVAREN
  • ENERGIEK EN VOLDAAN NAAR HUIS

gratis proefles

    Sluiten
    About