Aanbod Ultimate Fit Veenendaal

Ons doel met onze programma’s is dat wij op de lange termijn een positieve impact maken op jouw leven.   

Al onze trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers. Naast hun opleidingen verzorgen we ook voor hen een interne opleiding en hebben we maandelijkse assessment. Hierdoor zorgen en waarborgen we een hoge standaard en garanderen we jou dat je veilig en goed traint.  

 

Ons aanbod bestaat uit groepslessen zoals workouts, Hiit, bokszaktraining, bootcamp en persoonlijk leiderschap cursussen 

Workouts

Bij deze trainingen draait alles om het optimaliseren van het dagelijkse leven. Door kracht en conditionele trainingen met elkaar te combineren vergroot jij je energielevels en word je lichaam sterker.  Zodat met gemak de boodschappen kunt tillen, achter je kinderen aan kunt rennen of het geen probleem vindt om de trap te pakken. Dit is de meest effectieve trainingsmethode om fit te worden. 

High Intensity Interval Training (HIIT)

Tijdens deze les van 60 minuten verbranden we calorieën en verbeteren we je uithoudingsvermogen door intervaltrainingen. Houd je van het trainen van je conditie en wil je lekker een uurtje knallen zonder te veel poes pas? Dan zijn deze trainingen echt wat voor jou! Ook is dit een geweldige optie voor mensen die niet teveel aan de slag willen gaan met zware gewichten of minder geïnteresseerd zijn in lastigere trainingstechnieken.  

Bootcamp

Tijdens bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, trappen, heveltjes, boomstronken en hekken. Ook wordt in bootcamplessen regelmatig in tweetallen of in kleine groepjes gewerkt, zodat je elkaar moet ondersteunen om bepaalde oefeningen uit te voeren.  

Bokszaktraining

Lekker losgaan op een bokszak zonder dat je bang hoeft te zijn dat je zelf geslagen wordt. Een ideale manier om deze leuke sport te beoefenen, aan je conditie te werken en fitter te worden.