Workouts

Bij deze workout trainingen van Ultimate Fit Veenendaal draait alles om het optimaliseren van het dagelijkse leven. Door kracht en conditionele trainingen met elkaar te combineren vergroot jij je energielevels en word je lichaam sterker. Zodat je met gemak de boodschappen kunt tillen, achter je kinderen aan kunt rennen of het geen probleem vindt om de trap te pakken. Dit is de meest effectieve trainingsmethode om fit te worden.

Hoe ziet een
gemiddelde workout eruit?

Alle workout trainingen duren een uur waarbij we altijd starten met een warming up en daarna gaan we aan de slag met de twee kernelementen van de training. De kernelementen bestaan meestal uit een krachtblok en een conditionele afsluiter. Hierdoor train jij je hele lichaam. Dit trainingsprotocol is niet alleen voor de mensen die heel fit zijn. We zijn er juist ook om mensen te helpen die last hebben van rugklachten of andere blessures. Alle trainingen zijn schaalbaar naar allerlei niveaus.  Onze coaches helpen je daar graag bij. Al met al zijn deze trainingen ervoor bedoeld om je algehele fysieke gesteldheid te vergroten.

Veel gestelde vragen

Ik ben geblesseerd, kan
ik wel deelnemen?

Jazeker, samen met de coach gaan we kijken wat wel voor jou lukt. We hebben talloze mogelijkheden om je toch aan het werk te zetten. We geloven erin dat je juist wel wat moet doen wanneer je geblesseerd bent in plaats van te stoppen met sporten. 
 

Ik heb geen ervaring met fitness,
is dit dan wel wat voor mij?

Deze manier van trainingen is een hele goede manier om te starten. We focussen ons namelijk iedere les op diverse technieken. De coach zorgt ervoor dat je de technieken juist uitvoert en geeft ook aan wanneer je een stap verder kunt gaan. Hierdoor is de kans kleiner dat je geblesseerd raakt of geen progressie boekt. 

Hoe vaak
moet ik trainen?

We adviseren iedereen 2 tot 5 keer te komen trainen. Dit is afhankelijk van je beginniveau, herstelvermogen, tijd en de doelen die je hebt. 

Doen jullie
aan CrossFit?

Wij zijn geen CrossFit locatie omdat wij geen competitie gerelateerde sportschool willen zijn. Wij kijken vanuit een multidimensionale manier naar onze leden waarbij sport en trainen een onderdeel is van ons programma in plaats van het doel op zich. 

Hoevaak kan ik
per week inschrijven?

Dit is afhankelijk van het lidmaatschap wat je hebt. Als je een Workout lidmaatschap hebt kun je naast de workouts ook onbeperkt inschrijven voor de bootcamps, bokszaktrainingen en hiit-trainingen.