HIIT
(High Intensity Interval Training)

Tijdens deze trainingen ben je veel aan het werk met oefeningen of zware gewichten. We gebruiken voornamelijk ons eigen lichaamsgewicht, elastieken en dumbells. Verbrand meer calorieën dan ooit. Hard werken, zweten en plezier maken! 

Wat zijn de
voordelen van HIIT?

Tijdens deze les van 60 minuten verbranden we calorieën en verbeteren we je uithoudingsvermogen door intervaltrainingen. Houd je van het trainen van je conditie en wil je lekker een uurtje knallen zonder te veel poes pas? Dan zijn deze trainingen echt wat voor jou! Ook is dit een geweldige optie voor mensen die niet teveel aan de slag willen gaan met zware gewichten of minder geïnteresseerd zijn in lastigere trainingstechnieken.  

 

Je kunt meteen aan de slag zonder dat je eerst naar onze basiscursus hoeft te gaan. Deze les is nog steeds zwaar en uitdagend – en we garanderen dat je hard zult werken, veel zult zweten en veel plezier zult hebben!

FAQ

Wat is het verschil tussen de workouts en de Hiit trainingen?
Bij de workouts focussen we op alle fysieke eigenschappen van training. Dit vraagt wat meer tijd om je technieken te verbeteren. Daarnaast zijn de trainingen van de workouts ook veelzijdiger en zwaarder. De Hiit trainingen zijn simpeler maar zeker niet minder effectief. De combinatie van beide trainingen zijn perfect om fit te worden maar ook om meerdere malen te trainen waarbij jij je hele lichaam aanpakt.

 

Hoevaak kan ik per week inschrijven?
Met het Burn membership, wat past bij de Hiit trainingen kun je onbeperkt inschrijven voor Hiit training, bokszaktraining en bootcamps. 

 

Kan ik ook deelnemen als ik een blessure heb?
Ja dat kan, onze coaches zijn altijd in staat om de trainingen aan te passen. Als dit niet het geval is kijken we samen naar de beste manier om jou te trainen. Soms kan het zijn dat we een paar maanden een andere route bewandelen om uiteindelijk weer deel te nemen met de groepslessen.  

 

Is iedere training hetzelfde?
Nee, iedere training is anders. Dat maakt het uitdagend en afwisselend. De structuur van de les is wel hetzelfde.  

 

 

Je kunt meteen aan de slag zonder dat je eerst naar onze basiscursus hoeft te gaan. Deze les is nog steeds zwaar en uitdagend – en we garanderen dat je hard zult werken, veel zult zweten en veel plezier zult hebben!

Nieuwsgierig geworden naar een High Intensity
Interval Training bij Ultimate Fit Veenendaal?

Meld je dan aan voor een gratis proefles. Vul het formulier in, laat weten wanneer je mee kunt doen en meld je even bij binnenkomst.