Personal training in Veenendaal

Personal training bij Ultimate Fit Veenendaal is voor mensen die een goede basis willen leggen voor onze groepstrainingen of bootcamp lessen, extra aan techniek willen werken of specifieke doelstellingen hebben naast de trainingen.

Wil jij graag jouw persoonlijke doelen sneller bereiken?

Kies dan voor personal training! Jouw resultaat staat centraal. De resultaten behalen we door eerst een uitgebreid intakegesprek te doen. Hier wordt getoetst waar jouw hulpvraag ligt en worden persoonlijke doelen geconcretiseerd. Zo kan bepaald worden wat de aankomende periode moet gebeuren om jouw doelen ook daadwerkelijk te realiseren.

Persoonlijke coach

De trainingen worden afgestemd en samen met jouw persoonlijke coach werk je met maximale aandacht aan jouw doelen. Dat maakt personal training effectief. Niet alleen omdat je persoonlijke aandacht hebt, maar ook omdat alle trainingen en adviezen op jouw lichaam, leven en hulpvraag zijn afgestemd. Het is een afgestemd plan voor het bereiken van jouw doel. In de trainingen krijg je gaande weg informatie om stap voor stap een gezondere leefstijl aan te leren.

Voeding, slaap en andere leefstijlfactoren

Naast de trainingen krijg je ook de gelegenheid om alle vragen over voeding, slaap of andere leefstijlfactoren te kunnen stellen. Voor het bereiken van een optimaal resultaat zijn al deze factoren, naast het sporten, van groot belang.

PT is voor iedereen die:

  • Zijn of haar doel sneller wil bereiken
  • Graag een stok achter de deur heeft
  • Meer begeleiding nodig heeft tijdens het sporten
  • Specifieke begeleiding nodig heeft (denk aan gewichtsverlies, revalidatie en aangepast sporten, bijvoorbeeld na een zwangerschap)

Wil je liever personal training met meerdere personen?

Bijvoorbeeld met collega’s, vrienden of familie. Alles is mogelijk! Leuk voor beiden: de prijs per training is met zijn tweeën, drieën of vieren goedkoper! Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden rondom personal training.