Ben jij graag in de natuur en hou jij van sporten in de buitenlucht? Dan is Bootcamp Veenendaal iets voor jou bij UltimateFit! Wij starten en trainen altijd in Kwintenlooijen. Dit is namelijk de mooiste locatie van de Utrechtse Heuvelrug. Bij onze bootcamp in Kwintenlooijen wordt altijd getraind door een van onze UltimateFit coaches.

Hoe ziet mijn les eruit?

Aankomst en Check-in

Je bent altijd minimaal 5 minuten van tevoren aanwezig. Onze Bootcamp Veenendaal UltimateFit coaches zijn al beschikbaar om vragen te beantwoorden over de training en te horen hoe het met je gaat voor het begin van de bootcamp training.

Trainingsopbouw

Onder begeleiding van onze coaches start je altijd eerst met een specifieke warming up voor de bootcamp van de dag.

Vervolgens gaan we in circuit vorm verschillende combinaties van zowel kracht als conditie oefeningen doen

Einde les en Checkout

We sluiten altijd af met high-fives en evalueren kort hoe de les gegaan is. De coach geeft ook altijd weer gezonde lifestyle tips mee!

Waarom bootcamp?

Samen is gezelliger

Sporten in groepsverband is gezelliger en makkelijker vol te houden. Bij onze bootcamp in Veenendaal hebben we gezelligheid dan ook hoog in ons vaandel staan. Onze lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners en gevorderde. Alle bootcampers (en natuurlijk onze coach) helpen jou erdoorheen, het wordt vanzelf makkelijker! Maar pas op.. Het blijft altijd uitdagend voor iedereen!

Plezier

Is jouw doel lekker fit worden en/of blijven en vooral gezelligheid en plezier te hebben in ‘het verplichte’ sporten? Dan zijn onze bootcamptrainingen wat voor jou!

Ik hou niet van binnensporten

Heb jij een hekel aan (binnen) sporten? Kom onze leuke, afwisselende en gezellige bootcamptraining snel meedoen!

Ik hou niet van sporten

Als je niet van sporten houdt, zijn onze gave bootcamp lessen in Veenendaal echt wat voor jou! Doordat we het zo leuk hebben met elkaar lukt het diegene die ‘sporten niet zo leuk vinden’ toch om elke week trouw te komen om gezond en fit te blijven.

Geen tijd

Ben jij druk? Wil je wel maar blijft er elke keer wat tussen komen? Verjaardagen, werk, sociale verplichtingen? Plan nu de groepslessen in je agenda en kom samen gezellig sporten!